Pages

Patrik i Vesna

21/02/2013

Zašto Patrik i Vesna? 
Možda zato što se emotivno vežem za neke stvari iz svog ormara pa one takoreći "ožive"
Patrik je torba pas koji je dobio ime jer izvodi trikove- Patrik-trik,
možete u njega spakovati kilu haribo bombona, veliku kremu i knjigu, rokovnik, novčanik i koječega. Jer nama ženama sve uvijek treba. 
A Vesna.
Mene su preimenovali u Vesna, a ova ogrlica koju nosim sam ja dok sanjarim. Zato je ona Vesna, jer Vesna sam ja po novom:) 
Vesna je šesna dok sanjari, debela i sretna. 
Kad smo kod sreće, vlada opći stereotip o sreći da su debeli ljudi sretniji. Možda je Vesna sretna dok sanja i dok vani pada kiša u njenim snovima nema ružnih stvari. 
A kako čitam jednu knjigu i kad sam se iz ne znam kojeg razloga uhvatila sreće podijelit ću jedan zanimljiv citat s vama : 
"...negdje oko ponoći, posegnula sam za Jergovićevom Mama Leone. Tražila sam u njoj rečenicu o baki koja nikada nije povjerovala da je sreća imenica ženskog roda." 
J.Matanović- Samo Majka i kći 
Patrika je izradila vješta ruka Maje Katanić na kojoj je svaki šav na mjestu. Ona ima još tucet životinjskog carstva koje izrađuje u obliku preslatkih torbi. 
Vesnu je naslikala Petra Žabčić i podarila joj bore i udubine kao da zapravo diše i šalje svima pozitivne vibracije + odgovarajući prsten. Gdje ćete sresti Vesnu i Patrika, u svojim maštanjima dakako, a za sve ostalo tu je facebook.

Nosila sam : Hlače Mango, majica Zara, cipelice šunjalice Kling, torba Maja.K rukotvorine , Ogrlica+prsten Petra Žabčić, šal E la Boho 
Hvala Ani Karadžole na fotkama :)
P.s. Ne zaboravite da dijelim Petrin prsten na prethodnom postu - link
 
Ormar i ja na facebooku